Rengeteg élelmiszer -erőforrás van körülöttünk a rendelkezésünkre.

March 26, 2023
Category: blog

Rengeteg élelmiszer -erőforrás van körülöttünk a rendelkezésünkre.

A színek világosabbnak tűnnek, és a zöldségek „sértetlenebbnek” tűnnek, ami arra készteti, hogy azt higgyem, hogy a tápanyagok megőrzése nagyobb lehet. Még több mint 20 éves nyomás főzés után is csodálkozom, hogy milyen élénk színű sárgarépa van, amikor ilyen módon főztek. Ez a munka nagyon jól főz egy azonnali edényben? hüvelyesek. Szeretem, hogy a csicseriborsó miként alakul ki az azonnali edényben. Továbbá, ha az azonnali edényük megvan, akkor az emberek saját joghurtot készíthetnek, ha a fazékot inkubátorként használják. Úgy tűnik, hogy a szója tej a legjobban működik. Ez egy egyszerű folyamat, sokkal olcsóbb és ízletesebb, mint a nondairy joghurt vásárlása. a „kézi”, amelyet bármilyen időre és beállításra állítanak, a „gőz” (amelyet elsősorban egész ételekhez használok, például burgonya, édesburgonya és téli tök esetén) és a „joghurthoz”. A többi beállítás nagy részét figyelmen kívül hagyom, mert ezeket a kívánt időhez igazítani kell. Az egyik legnagyobb probléma a kezdőkkel az, hogy azt gondolják, hogy ha babot főznek, akkor csak nyomja meg a „bab” gombot, de a fazék nem tudja, hogy a babot átitatják vagy szárazak -e, vagy milyen bab van. Alapértelmezés szerint 25 percig nagy nyomáson van, ami túl hosszú az áztatott babokhoz, és nem elég hosszú a száraz csicseriborsóhoz. Úgy gondolom, hogy a legjobb, ha az edényt a kívánt időre és nyomásbeállításra állítom.

Jill: Óvatosan kell lennie a paradicsommal, amelyek hajlamosak égni, amikor az edény alján. Mindig meg kell kaparnia az edény alját, és folyadékot kell hozzáadnia, ha pirított valamit, különösen a póréhagymát, a hagymát vagy a fokhagymát. Nehéznek találtam, hogy a tészta következetesen kiderüljön. A különféle főzési időkkel keverve is problémás lehet. Ez akkor oldható meg, ha különböző időpontokban hozzáadja az összetevőket.

jill: Ha fontos az étel főzése a jó időzítési táblázatok szerint, hogy ne főzzön túl. Ha vacsora, reggeli vagy ebéd a tétben, akkor nem itt az ideje, hogy kreatív legyen. Mivel az ételek olyan gyorsan főznek, az emberek úgy gondolják, hogy a lencse leveshez hasonló 15 percesnek ésszerűnek tűnik, bár az egyik leginkább kért receptem: Shane mesés lencse levese csak 6 percre van szüksége nyomáson. Ez a tudomány, nem egy találékony játék. És ha csak az internetes receptekre támaszkodik, akkor határozottan sok ételt pazarolhat. Szerezzen recepteket megbízható forrásokból. A probléma az, hogy az azonnali edény annyira „forró”, hogy túl sok ember nem rendelkezik elegendő tapasztalattal azzal, hogy az azonnali edény a receptjeiket a világba tolja. Vannak olyan „ingyenes” könyvek az Amazonon, amelyek olyan recepteket tartalmaznak, amelyeket más emberektől „felemeltek” és adaptáltak (nem jól). Az embereknek el kell kerülniük ezeket, de csak akkor, ha nem akarnak csalódni az eredményekben.

jill: Vannak „szabályok”: Ne töltse ki a fazékot több mint félig tele van olyan ételekkel, amelyek (például bab és gabonafélék), vagy több mint kétharmada tele van más ételekkel, kivéve az egész ételeket, mint például a burgonya, be van Melyik esetben töltheti ki a maximális vonalra. Itt egy jó trükk: egyszerre egynél több ételt főzhet hasonló időzítéssel. Szeretek fekete vagy piros rizst főzni az alján, majd a tetejére hőkibocsátó tálba áztatott babokkal és folyadékkal hőkabőr tálba helyezem, néha egész tököt vagy édesburgonyát adok hozzá. Mindent 15 percig főzök természetes kiadással. Gondolj könnyű, kötegelt, egyszerűségre.

Sharon: Mi az egyik kedvenc, Go-to-to-növényi alapú azonnali edényed?

jill: Olyan sok kedvencem van, de amikor a burgonya szezonban van (és igen, szezonális zöldség), szeretek burgonya salátát készíteni. Ez egyesíti a burgonyát más zöldségekkel. A lehető leggyakrabban kiszolgálom. Tarragon öltözködés

(még nincs minősítés) Betöltés …

Szerző: A növényi alapú dietetikus

növényi csevegés: a vegetáriánus mamma

sharon palmer

2014. április 16 -án jelent meg

Frissítve, 2020. október 13 -án

· Recept

] [ET_PB_TEXT]

Cindy Gordon, a Vegetarian Mamma tulajdonosa és szerzője, egy olyan étel, aki szeret blogolni a gluténmentes vegetáriánus/vegán receptekről. Családja olyan ételekre is összpontosít, amelyek mogyoró, fa dió, tejtermék és gluténmentesek. Cindy családja elkötelezett amellett, hogy olyan recepteket és termékeket találjon, amelyek megfelelnek a családjuk allergia igényeinek. Ohioban lakik a férjével és két fiúval (született ’07 és ’10). Élvezi, hogy időt tölt a családjával a szabadban, valamint a kertészkedés, a bor ivása és a főzés! Csatlakozzon a Cindy -hez a vegetarianMamma.com, a Facebook, a Twitter és a Pinterest oldalon. egészségesebb életet akarta vezetni. Azt is akartuk költözni egy növényi alapú étrendbe, és nem enni állatokat. Szükség volt egészségesebben enni és az állatok számára kedvezőbbnek lennie. Segített -e egy vegetáriánus étrend elkerülni ezeket az allergének? A legfiatalabb fiunknak tej allergiája és celiakia is van. Mielőtt gyermekeink eljöttünk, sok dióféléket fogyasztottunk a vegetáriánus étrend kiegészítésére. Most a dió halálos fenyegetést jelent fiainknak, így minden áron elkerüljük őket. De a vegetáriánus étkezése lehetővé tette számunkra, hogy sok „egész ételre” összpontosítsunk, amelyek egészségesebbek a családunk és az allergia számára!

Vegye körül magát az erőforrásokkal, akár helyi támogató csoport, akár online támogató csoport. Olyan sok ingyenes forrás található, amelyeket online megtalálhat, hogy oktatja magát és megismerje az élelmiszer -allergiákat. Próbálj arra összpontosítani, hogy mi lehet, és nem arra, amit nem tudsz. Ne küzdj a vegetáriánus étrend étkezésével. Rengeteg élelmiszer -erőforrás van körülöttünk a rendelkezésünkre. (Szerencsére!) Képesek vagyunk sokféle ételt enni a szükséges tápanyagok beszerzéséhez! > Ez egy nagyszerű kérdés! Ha ki kellett választanom a három legfontosabb vegetáriánus ételt/összetevőt, amelyek nélkül nem tudtam élni, almát, hagymát és napsütőt választottam (napraforgómag -terjedés). Milyen kombó, mi? Nos, kezdjük a hagymával. Mindent betettem a hagymát, hogy íze legyen! Alma… Naponta több almát fogyasztunk, és szeretünk nyersen enni, salátákon vagy főzni velük! Még szeretjük, hogy belemerüljünk a földimogyoró nélküli napfénybe. A Sunbutter a mogyorómentes terjedésünk a szendvicsekhez vagy bármi máshoz, amelyre a mogyoróvajat használnánk! Tudna többet elmondani nekünk az allergia riasztási szolgáltató kutya pénzeszközeinek összegyűjtésére irányuló erőfeszítéseiről? Mi az az allergiás riasztási szolgáltató kutya? A tanúsított szerviz kutyát a mandula és a földimogyoró illata alapján képzik. A kutya képes lesz észlelni ezen anyák maradványait, és figyelmeztetni minket a veszélyre. Mivel a kutya képzett tanúsítvánnyal rendelkező kutya, bárhová szüksége lesz rá, ahol a fiúknak szüksége van rá: iskola, templom, élelmiszerbolt, játszótér stb. tanfolyam. Izgatottak vagyunk az új utazás miatt, és ez a kivételes eszköz, amely segíti a gyermekeink védelmét. , Gluténmentes)

(még nem minősítés) betöltés …

Szerző: A növényi hajtású dietetikus · recept

[et_pb_section bb_built = ”1 ″] [et_pb_row] Type = ”4_4 ″] [ET_PB_TEXT]

Cindy Gordon, a Vegetarian Mamma tulajdonosa és szerzője, egy olyan étel, aki szeret blogolni a gluténmentes vegetáriánus/vegán recepteket. Családja olyan ételekre is összpontosít, amelyek mogyoró, fa dió, tejtermék és gluténmentesek. Cindy családja elkötelezett amellett, hogy olyan recepteket és termékeket találjon, amelyek megfelelnek a családjuk allergia igényeinek. Ohioban lakik a férjével és két fiúval (született ’07 és ’10). Élvezi, hogy időt tölt a családjával a szabadban, valamint a kertészkedés, a bor ivása és a főzés! Csatlakozzon a Cindy -hez a vegetarianMamma.com, a Facebook, a Twitter és a Pinterest oldalon. egészségesebb életet akarta vezetni. Azt is akartuk költözni egy növényi alapú étrendbe, és nem enni állatokat. Szükség volt egészségesebben enni és az állatok számára kedvezőbbnek lennie. Segített -e egy vegetáriánus étrend elkerülni ezeket az allergének? A legfiatalabb fiunknak tej allergiája és celiakia is van. Mielőtt gyermekeink eljöttünk, sok dióféléket fogyasztottunk a vegetáriánus étrend kiegészítésére. Most a dió halálos fenyegetést jelent fiainknak, így minden áron elkerüljük őket. De a vegetáriánus étkezése lehetővé tette számunkra, hogy sok „egész ételre” összpontosítsunk, amelyek egészségesebbek a családunk és az allergia számára!

Vegye körül magát az erőforrásokkal, akár helyi támogató csoport, akár online támogató csoport. Olyan sok ingyenes forrás található, amelyeket online megtalálhat, hogy oktatja magát és megismerje az élelmiszer -allergiákat. Próbálj arra összpontosítani, hogy mi lehet, és nem arra, amit nem tudsz. Ne küzdj a vegetáriánus étrend étkezésével. Rengeteg élelmiszer -erőforrás van körülöttünk a rendelkezésünkre. (Szerencsére!) Képesek vagyunk sokféle ételt enni a szükséges tápanyagok beszerzéséhez! > Ez egy nagyszerű kérdés! Ha ki kellett választanom a három legfontosabb vegetáriánus ételt/összetevőt, amelyek nélkül nem tudtam élni, almát, hagymát és napsütőt választottam (napraforgómag -terjedés). Milyen kombó, mi? Nos, kezdjük a hagymával. Mindent betettem a hagymát, hogy íze legyen! Alma… Naponta több almát fogyasztunk, és szeretünk nyersen enni, salátákon vagy főzni velük! Még szeretjük, hogy belemerüljünk a földimogyoró nélküli napfénybe. A Sunbutter a mogyorómentes terjedésünk a szendvicsekhez vagy bármi máshoz, amelyre a mogyoróvajat használnánk! Tudna többet elmondani nekünk az allergia riasztási szolgáltató kutya pénzeszközeinek összegyűjtésére irányuló erőfeszítéseiről? Mi az az allergiás riasztási szolgáltató kutya? A tanúsított szerviz kutyát a mandula és a földimogyoró illata alapján képzik. A kutya képes lesz észlelni ezen anyák maradványait, és figyelmeztetni minket a veszélyre. Mivel a kutya képzett tanúsítvánnyal rendelkező kutya, bárhová szüksége lesz rá, ahol a fiúknak szüksége van rá: iskola, templom, élelmiszerbolt, játszótér stb. tanfolyam. Izgatottak vagyunk az új utazás miatt, és ez a kivételes eszköz, amely segíti a gyermekeink védelmét. , Gluténmentes)

(még nem minősítés) betöltés …

Szerző: A növényi alapú dietetikus

a következő étkezéshez meditáció

Sharon Palmer

2021. május 20 -án tett közzé

Ahelyett, hogy a nap végén az étkezés előkészítésével hangsúlyozná, próbálja ki ezeket

Hazafelé halad a munkából egy lekvárral ellátott autópályán, miközben létrehoz egy mentális teendők listáját … a túlterhelt mosodai akadályt, az internetes bevásárló listát, a kutya késleltetett állatorvosának kinevezését. Végül felmerült a régi kérdés: Mit fogok készíteni ma este vacsorára? Ha olyan vagy, mint sokan, ez a gondolat az érzések szimfóniáját idézi elő, beleértve a stresszt, a felháborodást és az elégedetlenséget. De azért vagyok itt, hogy új gondolkodási módot mutatjak be az éjszakai vacsorájáról.

A családom együtt étkezik a kertünkben. vágódeszka, a szájban élénk fűszerekkel való csiklandozás és szeretteinek összegyűjtése egy egyszerű, kielégítő, tápláló étkezéshez. Ezért osztom meg néhány kulcsfontosságú tippet arról, hogy miként teheti a következő étkezést meditációvá. Ne feledje, hogy az otthoni étkezés egészségesebb! Először nézzük szembe a tényekkel: A megrendelés rutinja a forgalmas éjszakákon nem pontosan egészséges. A tanulmányok következetesen összekapcsolják az étkezést – különösen a gyorséttermekben – fokozott kalória, telített zsír, nátrium és cukor bevitelével, valamint az elhízás nagyobb kockázatával. Könnyű belátni, miért. Ha eszik, különösen a gyorsétteremben és a láncos éttermekben, általában az adagok nagyobbak, és tele vannak kattintson, ha többet szeretne megtudni erősebb ételekkel, például finomított szemcsékkel, cukrokkal és sült ételekkel, és kevesebb teljes kiőrlésű gabona, gyümölcs és zöldség.

Az ételek mindig egészségesebbek lesznek otthon, például ezzel a könnyű családbarát recepttel a chipotle paradicsomos rizs power tálba. diéta. Ennek oka az, hogy ellenőrizheti, hogy mi megy az étkezésbe – kevés só a főző edényben, olaj a serpenyőben és a cukor a jeges tea kancsóban -, valamint azt, hogy mennyit ad a tányéron.